Ingyenes szállítás 11 990 Ft-tól

How to Become a Candidate Master

Kód: 6801
10 900 Ft 10 381 Ft ÁFA nélkül
Jelenleg nem elérhető
Szállítási lehetőségek
Most ajándékba adjuk a termék mellé!

Ez a könyv valódi amatőr játékokon alapszik, és bemutatja, hogyan haladhat át egy átlagos klubjátékos a ranglétrán és érheti el a Candidate Master szintet. Kemény küzdelem ez, semmi sincs ingyen, és az utad tele lesz kudarcokkal és csalódásokkal. Akárcsak a való életben.

Részletes információ

Megbízhatóság
Megbízhatóság
Több mint 15 700 elégedett ügyfél.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
Minden 11 990 Ft feletti rendelés esetén a Packeta csomagpontok.
Gyors szállítás
Gyors szállítás
Minden árut raktáron tartunk. 2 napon belül szállítunk.

Termék részletes leírása

Kiadás éve: 2020
Terjedelem: 272 oldal
Méret: A5
Nyelv: angol

Alex Dunne végigvezeti az olvasót azon a több mint 50 játszmán, amelyeket „játszani fog”, és sok gyakorlati, egyértelmű és hatékony tanácsot ad. Lassan, de biztosan fejlődni fog a játék minden fázisában: a megnyitásban, a középjátékban és a végjátékban. Dunne elmagyarázza, mikor és hogyan kell aktiválni a bábukat, és hogyan lehet felismerni és megbüntetni az ellenfelek által elkövetett hibákat.

A könyv végén, miután ezek a leckék felszívódtak, tapasztalata, technikája és önbizalma úgy kifejlődik majd, hogy az első győzelme egy mester ellen nem fog nagy meglepetést okozni.

Alex Dunne amerikai FIDE mester, az ICCF levelező sakkmestere és több mint egy tucat sakk-könyv szerzője.

„Mindenki, aki nézte a Queen’s Gambit-ot a Netflixen tudja, hogy a könyvek tanulmányozása fontos eleme képességeink fejlesztésének. Dunne egy egyedülálló módszertant alkalmaz, és 52 reális versenyjátszmát kínál, amelyekben egy mesterjelölt egy másik játékossal szembesül. A mesterjelölt székébe ülteti az olvasót, majd kihívja a megfelelő lépések és stratégiák kidolgozására. Ez egy okos pedagógiai eszköz. Bár tanulságos a nagymesterek közötti játékok tanulmányozása, praktikus látni, hogyan reagál a tipikus C vagy B osztályos játékos különféle helyzetekben. Dunne írásának csodálatosan házi fonású minősége van. Világosan és egyszerűen beszél az olvasóval. Nincsenek fennkölt kifejezések vagy elméletek, csak határozott tanácsok.”

Cecil Rosner, Winnipeg Free Press (Kanada)

„Dunne tisztában van azzal, hogy a fejlődés felé vezető út ritkán zökkenőmentes, de rengeteg hasznos gyakorlati tanácsot ad.”

CHESS Magazine (UK)

„Egy klasszikus könyv az egyszemélyes sakkról. Köztudott, hogy az egyszemélyes sakk bevált módszere a sakkban való fejlődésnek. Főleg, ha a fejlődő játékosoknak kevés lehetősége van a klasszikus játszmára. A megoldás, hogy az ötvenkét játszma mindegyikén dolgozz (heti egy játék tempójával az elfoglalt olvasó egy év alatt befejezheti ezt a könyvet), mintha egy igazi játszma lenne, és rögzítsd a kiszámított variációkat. Sok digitális forrás áll rendelkezésre az egyszemélyes sakkhoz, de a „How to Become a Candidate Master” nyomtatott példánya továbbra is szilárd forrás a sakkban való fejlődéshez.

Miguel Ararat, Florida Chess

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Angol nyelvű könyvek
Jótállás: 2 év
Súly: 0.3 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.