Ingyenes szállítás 11 990 Ft-tól

Elektronikus sakk

Az elektronikus sakk külön szakágat képvisel a sakk világában. Manapság a sakkot online játékportálokon keresztül játsszák, és a sakkesemények játszmái valós időben nézhetők. A választás fő jellemzője a cél.

Sakk klubok és rendezvényszervezők, akik játszmákat, otthoni játszmákat és edzéseket terveznek közvetíteni a világba PC-kapcsolattal, vagy egyszerűen csak egy elektronikus sakktáblán játszanak, amelybe minden szoftver be van építve, és nincs szükség telepítésre.

dgt-smart-board-without-pieces-3535189803084_1024x1024 

Haboz, és tanácsot szeretne?
Kapcsolatfelvételi űrlap

Legnépszerűbb termékek

összesen 2 termék

Ár

235540 Ft437390 Ft
1235540437390

Márkák

Megjeleníthető tételek 2
Teljes elektronikus DGT Smart Board készlet  + Ingyenes szállítás
235 540 Ft

DGT Smart komplett csatlakozó kábelekkel (a sorozatba max. 11 sakktábla csatlakozhat)Minden FIDE...

Kód: 888
Teljes elektronikus DGT fa verseny készlet  + Ingyenes szállítás
437 390 Ft

Teljes elektronikus DGT verseny készlet az első sakktábla részére való csatlakozó kábelekkel...

Kód: 283

Az elektronikus sakk-készletek különféle funkciókkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a sakkjátszmák közvetítését. A főbb jellemzők közül néhány:

USB-portok és csatlakozók: Sok elektronikus sakk-készlet USB-portokkal vagy más csatlakozókkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a készlet számítógéphez vagy más berendezésekhez való csatlakoztatását a játszmák közvetítéséhez.

Bluetooth technológia: Néhány modern elektronikus sakk-készlet beépített Bluetooth technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi a sakkjátszmák vezeték nélküli átvitelét számítógépre, okostelefonra vagy tabletre.

Integrált memória: A készletek rendelkezhetnek beépített memóriával, amely lehetővé teszi a sakkjátszmák közvetlen tárolását a készletben. Ezek a játszmák később átvihetők egy másik berendezésre.

Elektronikus rögzítő funkciók: Az elektronikus sakk-készletek gyakran rendelkeznek olyan sakkjátszmák elektronikus rögzítésére szolgáló funkciókkal, amelyek később lejátszhatók vagy átvihetők egy másik berendezésre.

Számítógépes csatlakozás: Sok készlet lehetővé teszi a számítógéphez való csatlakoztatást USB-kábellel vagy más csatlakozókon keresztül. Ez lehetővé teszi a sakkjátszmák folyamatos követését a számítógépen.

Szoftver integráció: A készletekhez néha mellékelt szoftver is tartozik, amely lehetővé teszi a játszmák számítógépre vagy más berendezésre történő átvitelét további elemzés céljából.

Ezek a funkciók olyan játékosok és edzők számára hasznosak, akik szeretnék elemezni játszmáikat, megosztani azokat másokkal, vagy digitális formában tárolni sakkanyagaikat. Az elektronikus sakk-készletek így nemcsak játékeszközzé válnak, hanem a sakkjátszmák hatékony átvitelének és tárolásának eszközévé is.

Ingyenes szállítás 11 990 Ft-tól
Ingyenes szállítás 11 990 Ft-tól
Minden megrendelést 11 990 Ft felett ingyen szállítunk a Packeta átvevőhelyekre.
Megbízható bolt
Megbízható bolt
A vásárlóink elégedettsége számunkra a legfontosabb.
Termékek raktáron
Termékek raktáron
A termékek közvetlenül az e-shop raktárán találhatók, és minden munkanapon szállítunk.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.