Ingyenes szállítás 11 990 Ft-tól

Rólunk

Üdvözöljük a Sakküzletben

A Sakküzlet egy pozsonyi „bázisú”, sakkválasztékkal teli webáruház. Sakküzletünk egy olyan hely, ahol mindent megtalál a sakkozók, illetve e gyönyörű játék iránt érdeklődők számára. Mi magunk is sakkozók vagyunk, minden terméket kipróbáltunk, elolvastuk a könyveket, és örömmel adunk tanácsot a legjobb termék kiválasztásában. 

Vízió

A sakk nagyon sokat jelent nekünk. Olyan sakkjátékosokként, akik szisztematikusan részt vesznek a gyermekek és felnőttek sakkedzésében, sakkrendezvényeket szervezünk és egyben támogatunk, fontos számunkra, hogy a piac legjobb termékeit kínáljuk vásárlóinknak. Gyártóinkat személyesen ismerjük, saját sakktermékeket, vagy akár speciálisan módosított sakk-készleteket fejlesztünk vásárlóink egyedi igényeinek megfelelően.

Víziónk, hogy a sakk terén az Ön partnerévé és szakszerű tanácsadójává váljunk, és hogy mindig megtaláljuk Ön számára a legjobb megoldást.

Innováció - Mindannyiunkban magas szintű belső motiváció van ahhoz, hogy folyamatosan fejlődjünk és dolgozzunk önmagunkon. Legyen szó akár az élethosszig tartó tanulásról, új készségek elsajátításáról vagy az új kihívások vállalásáról. Ezt a tulajdonságot természetesen a Sakküzletbe is átvisszük, beszéljünk akár saját sakktermékeink fejlesztéséről, akár például a Sakküzlet weboldalán töltött idő kellemesebbé tételéről.

Agilitás - Azt a szlogent követjük, hogy az akadályok arra szolgálnak, hogy átugorjuk őket. Nem várunk, proaktívan cselekszünk.

Emberi hozzáállás - Annak ellenére, hogy a legtöbben csak távkapcsolatba lépünk és a rendszer hozzárendel egy számot a megrendeléshez, számunkra vásárlóink elsősorban emberek, akiknek megvannak a saját gondjaik és örömeik, és akiknek éppen Sakküzletünk szerezhet örömet. Elsősorban Önnel törődünk, aztán minden mással.

A Sakküzlet csapata
download 

Vrba Michal
A Sakküzletben minden vásárlói kérdésre szívesen válaszol.
Sakkedző, szabadidejében kerékpározik, utazik és fényképez.
info@sakkuzlet.hu 

michal_alexa 

Alexa Michal
A Sakküzletben a pénzügyekre, az információs technológiára és az új ötletek megvalósítására ügyel.
Sakkedző, szabadidejében szeret olvasni és utazni.

 Foto-David-Firemna

Mišák Dávid
Dávid weboldalunk jó kondíciójára ügyel, rendszeres e-commerce tanácsadást biztosít, és aktívan foglalkozik online marketingünkkel, hogy vásárlóink pontosan megtalálják, amit keresnek.
Szabadidejét a sportnak és az utazásnak szenteli.

41199903_481660612326245_2492547148831260672_n

Litvák Viktor
Viktor a küldemények alapos becsomagolásáról és gyors expedíciójáról gondoskodik.
Szabadidejében szeret egzotikus országokba utazni és sportolni.

 

Külső munkatársak
Zemeš Mária

Nem vagyunk teoretikusok. Aktívan foglalkozunk a sakkal és mi magunk is játsszuk.

A Sakküzletben sakkozók és sakkjátszma rajongók dolgoznak. Pénzügyileg, anyagilag és szervezőileg támogatjuk a sakkéletet közép Európában. Megbecsüljük a sakk-klubokkal való hosszú távú együttműködést, sakk rendezvények szervezésében veszünk részt, támogatjuk az oktató sakkvideók készítését, sakkedző oktatási szemináriumok partnere vagyunk, és még sok más.

 

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.