Ingyenes szállítás 11 990 Ft-tól

Kerti sakk

A kerti sakk-készletek kalandos és szociális dimenziót kölcsönöznek a kültérnek, robusztus konstrukciójukkal és színkontrasztjaikkal tűnnek ki, így élénkítik a kerti környezetet. Nagy figuráik lehetővé teszik a játékosok számára, hogy mozogjanak a virágok és a növényzet között, így egyedülálló szabadtéri sakkélményt teremtenek.

 GC8_4_resized

Haboz, és tanácsot szeretne?
Kapcsolatfelvételi űrlap

Legnépszerűbb termékek

Összehajtható MAXI sakktábla  + Ingyenes szállítás
 
49 240 Ft
összesen 1 termék

Ár

49240 Ft49241 Ft
14924049241

Márkák

Megjeleníthető tételek 1
Összehajtható MAXI sakktábla  + Ingyenes szállítás
49 240 Ft

Táblaméret: 2,72 x 2,72 mMezőméret: 32x32 cmKiváló minőségű könnyű vinil sakktábla, amely...

Kód: 2249

A kerti sakk számos olyan karakterisztikával és tulajdonsággal rendelkezik, amelyek hozzájárulnak népszerűségéhez:

Aktivitást hoz a kültérbe: A kerti sakk lehetővé teszi az emberek számára, hogy a friss levegőn sakkozzanak, ami aktivitást és szórakozást ad ehhez az intellektuális játékhoz.

Esztétikai érték: Sok kerti sakk-készletet úgy terveztek, hogy dekoratívak és esztétikusak legyenek. A nagy és jellegzetes figurák azonnali stílust kölcsönöznek a kertnek vagy a terasznak.

Szociális aktivitás: A kerti sakkot gyakran csoportosan vagy családdal játsszák, lehetőséget adva kellemes környezetben a társasági összejövetelekre, tevékenységre.

Minden korosztály számára megfelelő: Ez a sakkforma minden korosztály és tapasztalattal rendelkező játékos számára elérhető. Mivel a kerti sakk nem olyan részletes, mint egyes klasszikus készletek, gyermekek számára is alkalmas.

Fizikai aktivitás: A szabadtéri sakkozást mozgás és fizikai aktivitás kísérheti, különösen, ha a játékosoknak a tábla egyik oldaláról a másikra kell sétálniuk.

Térdíszítés: A kerti sakk vonzó dekorációs elem lehet a kertben, a teraszon vagy más kültéri környezetben. A legtöbb dizájn a természetes megjelenés és a kerti környezettel való harmóniára való tekintettel van tervezve.

Alkalmas nyilvános helyekre: A kerti sakkot gyakran installálják nyilvános helyekre, például parkokba vagy terekre, hogy lehetőséget nyújtsanak az embereknek a szabadban való pihenésre és játékra.

Oktatásra való felhasználás: A kerti sakk kiváló oktatási eszköz lehet, különösen a gyermekek számára. A nagy figurák segítségével játékos módon el lehet magyarázni a sakk szabályait, és fejleszteni logikus gondolkodásukat.

Ezek a tényezők együttesen hozzájárulnak a kerti sakk népszerűségéhez, lehetővé téve az emberek számára, hogy a kellemes friss levegőn tartózkodást összekapcsolják a sakkozással.

Ingyenes szállítás 11 990 Ft-tól
Ingyenes szállítás 11 990 Ft-tól
Minden megrendelést 11 990 Ft felett ingyen szállítunk a Packeta átvevőhelyekre.
Megbízható bolt
Megbízható bolt
A vásárlóink elégedettsége számunkra a legfontosabb.
Termékek raktáron
Termékek raktáron
A termékek közvetlenül az e-shop raktárán találhatók, és minden munkanapon szállítunk.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.